لوگو

مدیران استان ها و شهرستان ها

شرایط و قوانین مدیران موسسه چیست؟

همه ما مدیران جهادی موسسه بانوان کارآفرین شکوه ماندگار با مطالعه کامل مطالب وب سایت و حضور در جلسات گوگل میت در صحت و سلامت روحی و عقلانی اعلام می داریم به مدت یکسال کار جهادی پس از افتتاح دفاتر سرپرستی استانها و یا شعبه های شهرستان ها و آموزش های لازم برای پیشبرد اهداف موسسه در این امر خداپسندانه و انسان دوستانه بدون حقوق و مزایا را قبول دارم و بی وقفه تلاش می نماییم.

منظور از سطوح مدیریتی چیست؟

سطوح مدیریت (سلسله مراتب مدیریت)، ترتیب پست های مدیریتی در هر سازمان یا موسسه ای را مشخص می کند. شفاف سازی این سلسه مراتب برای امر تقسیم وظایف و اختیارات در هر سازمان و موسسه ضروری است. هر یک از سطوح مدیریتی، نقش ها و وظایف و اختیارات متفاوتی دارند. تفکیک ویژگی های این سطوح برای اجرای صحیح و سیستماتیک فرایندهای سازمانی ضروری است. علاوه بر این خود مدیران نیز به کمک مشخص شدن این سطوح متوجه می شوند که در حال حاضر در سازمان چه اختیارات و و ظایفی دارند.

چرا تفکیک سطوح مدیرتی در سازمان یا موسسه اهمیت دارد؟

کاملاً مشخص است که یک مدیر نمی تواند به تنهایی تمام مسئولیت های مدیران عالی، مدیران استانی و شهرستان ها و مدیران پشتیبانی، عملیاتی را در یک سازماان انجام دهد، بنابراین ضرورت تفکیک سطوح مدیریتی در سازمان برای همه اثبات شده است. با وجود این در اینجا به شش مزیت اشاره می کنیم:

باعث شفافیت نقش ها و مسئولیت های هر یک از اعضای سازمان و موسسه می شود.

سردرگمی مدیران بخش های مختلف را کاهش می دهد و به افزایش بهره وری آن ها کمک می کند.

سلسله مراتب سازمانی را شفاف می کند.

به حفظ انضباط و همکاری مسالمت آمیز در سازمان منجر می شود.

به تحقق موثر و کارآمد اهداف و مقاصد سازمانی کمک می کند.

انواع سطوح مدیریت در سازمان و موسسه

مدیریت در هر سازمان سه سطح دارد. هر یک از مدیران در یکی از این سه گروه قرار می گیرند و در نهایت همه این افراد در کنار هم مسیر دستیابی به اهدا کلی سازمان را دنبال می کنند. انواع مدیران از نظر سطح سازمانی به صورت زیر هستند:

مدیران عالی (هیئت مدیره)

مدیران استانی (مدیر کل ها، مدیریت شهرستان ها و بخش ها)

مدیران عملیاتی، پشتیبانی (مدیریت پروژه ها)

 

 

عضویت (ویژه بانوان)